Gröten är äten och julpysslet pysslat!

pyssel1

gröt2

Det blev ett bostadsmöte trots att några ungdomar tagit sig in i lokalen via ett fönster och stökat till. (Händelsen är polisanmäld. Polisen har varit på plats och pratat med några av ungdomarna.)

Här är några av de saker vi pratade om på mötet:

– Fasadrenoveringen fortsätter under nästa år. Styrelsen tar gärna emot synpunkter från hyresgäster där renovering redan gjorts. (Mejla till styrelsen@vadaren.se)

– Köksrenoveringen är lagd på is av Stockholmshem. Vårt område ingår in en större inventering av Stockholmshems -60, -70 och -80-talsområden.

– Nya, säkra, leklådor ska komma till gårdarna.

– Ny ramp och nymålat räcke är på gång till föreningslokalen.

– Byte av ”spaltventiler” vid fönstren ska genomföras av Stockholmshem i områdets lägenheter under året. För att motverka bland annat kallras vid fönstren.

– Beskärning av träd i området till våren. Har du synpunkter på vilka träd som behöver beskäras? Mejla styrelsen: styrelsen@vadaren.se

– Förslag som dök upp på mötet: att sätta in galler till de små fönstren till föreningslokalen, växtkompost till pallkragsodlingarna, önskemål om gårdsfest, samtal med Stockholmshem om det finns byggplaner för området och vad gamla affärslokalen används till.

Hör gärna av er och berätta vad ni vill göra i området eller saker som vi bör framföra till Stockholmshem!

//Styrelsen i lokala hyresgästföreningen Vadaren

PS: Blir du störd av verksamhet eller personer som använder lokalen – vänd dig i första hand till Störningsjouren: 08-658 11 60. Skadegörelse felanmäls till Stockholmshem. Mejla styrelsen om upprepade störningar, missbruk av lokalen eller skadegörelse: styrelsen@vadaren.se. Lokalansvarig kontaktas dagtid och bara om bokningar och om saker saknas eller är trasiga i lokalen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *